Είστε εδώ

Ιστολόγια

Πωλήσεις: 7+1 θανάσιμα αμαρτήματα

Η πώληση του σπιτιού σας μπορεί να είναι μία εκπληκτικά χρονοβόρα υπόθεση που θα αποδειχθεί και πηγή συναισθηματικών εντάσεων. Ξένοι θα έρθουν θα ανοίξουν τα σας, θα επικρίνουν επιλογές σας , θα σας προσφέρουν λιγότερα χρήματα από ό, τι νομίζετε ότι αξίζει το σπίτι σας.

More

Επενδύσεις: Οι δέκα "εντολές"

Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην αγορά κατοικίας κατέρριψε ένα μύθο αιώνων που χαρακτήριζε την αγορά ακινήτων και ο οποίος την εμφάνιζε «ως την πλέον ασφαλή επένδυση».

More

Μισθώσεις: Πότε είναι άκυρο το συμβόλαιο

Ακυροι είναι οι όροι στα μισθωτήρια συμβόλαια που περιορίζουν τα δικαιώματα του ενοικιαστή και του ιδιοκτήτη.

More

Κατοικία: Πέντε κινήσεις προστασίας

Ποια είναι η έκφραση που χαρακτηρίζει την σημερινή αγορά κατοικίας ; «Πορεία σε ναρκοπέδιο» θα έλεγαν πολλοί και σίγουρα η φράση αυτή αναπαριστά σε ένα μεγάλο ποσοστό την πραγματικότητα. Οι τιμές των ακινήτων , σίγουρα έχουν υποχωρήσει. Σε άλλες περιοχές περισσότερο και σε άλλες λιγότερο.

More

Μετρήστε αν συμφέρει η αγορά ή το νοίκι

Η απάντηση στο ερώτημα αγορά ή ενοικίαση δεν αφορά μόνος τις κατοικίες αλλά και την επαγγελματική στέγη. Η πρώτη και πιο προφανής προσέγγιση αφορά στην αξιολόγηση των δύο προοπτικών αφορά στις οικονομικές πτυχές της απόφασης .

More

Επτα λάθη που κοστίζουν ακριβά

Η αγορά ενός σπιτιού είναι και μια συναισθηματική διαδικασία. Αν αφήστε να κυριαρχήσουν της λογικής τα συναισθήματα, τότε κινδυνεύετε να κάνετε λάθη που στο μέλλον θα κοστίσουν. Υπάρχουν επτά συναισθηματικά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν ένα σπίτι.

More

Πως θα βρείτε αγοραστή

Θέλετε να πουλήσετε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε αγοραστή; Μη απελπίζεστε. Απλώς σκεφτείτε ότι χιλιάδες έλληνες βρίσκονται αυτή την στιγμή σε ανάλογη κατάσταση με εσάς. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα , θα σκεφτείτε. Σωστά .

More