Είστε εδώ

    • You are here:
    • Αρχική > Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πως εγγράφομαι χρήστης;

Για να εγγραφείτε δωρεάν χρήστης στην ιστοσελίδα είτε για να τοποθετήσετε μία αγγελία ζήτησης είτε για να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας κάποιου ενδιαφερόμενου αγοραστή, ακολουθήστε το σύνδεσμο Εγγραφής. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν;

Χρησιμοποιούμε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο επιτρέπει τη δωρεάν χρήση των υπηρεσιών μας, αφού όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το theloakinita.gr τόσο περισσότερους πόντους (credits) συλλέγετε. Τα credits είναι απαραίτητα ώστε να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων. Σε περίπτωση που το θέλετε μπορείτε να αγοράσετε credits. Δείτε αναλυτικά εδώ πως μπορείτε να κερδίσετε ή να αγοράσετε credits.

Θέλω να κάνω αναζήτηση στις αγγελίες ζήτησης. Πως γίνεται αυτό;

Πλοηγήστε στο site και εντοπίζετε την αγγελία ζήτησης που σας ενδιαφέρει είτε από την ενότητα "Αγγελίες ζήτησης" είτε από την ενότητα "Χάρτης ζητήσεων".

Μέχρι πόσες αγγελίες ζήτησης μπορώ να καταχωρήσω στο site;

Δεν υπάρχει όριο στις αγγελίες ζήτησης που καταχωρείτε στο site.

Θέλω να καταχωρήσω μία αγγελία ζήτησης. Τα προσωπικά στοιχεία που πληκτρολογώ σε ποιους φαίνονται;

Τα στοιχεία που ζητάμε κατά την εγγραφή σας είναι ένα username, ένα password και ένα email. Το username και το password είναι για να συνδέεστε στο σύστημα, το email σας είναι για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας και να λαμβάνετε newsletter και ενημερωτικά μηνύματα από το theloakinita.gr. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας που πληκτρολογείτε σε κάθε αγγελία φαίνονται στα μέλη που έχουν ξεκλειδώσει την αγγελία και θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Για πόσο καιρό μένει ενεργή η ζήτηση μου στο theloakinita.gr; Πως μπορώ να την ανανεώσω;

Η αγγελία ζήτησης που τοποθετείτε σήμερα στο site μένει ενεργή για 60 ημέρες. Μόλις λήγει αυτή η περίοδος λαμβάνεται στο email σας σχετική ενημέρωση απ' όπου μπορείτε να ανανεώσετε την αγγελία σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές θέλετε μέχρι να βρείτε το ακίνητο που αναζητείτε..

Έχω και άλλες απορίες σχετικά με το www.theloakinita.gr και τη λειτουργία του...

Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε εδώ.