Είστε εδώ

  • You are here:
  • Αρχική > Πως λειτουργεί το theloakinita.gr

Πως λειτουργεί το theloakinita.gr

Χρησιμοποιούμε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο βασίζεται στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εσείς καταχωρείτε το ενδιαφέρον σας χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο (username) χωρίς να δημοσιοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο. Στη συνέχεια και αφού η ζήτηση σας διαφημίζεται από εμάς τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα κοινωνικά δίκτυα, οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν μαζί σας μέσω του ιδιωτικού συστήματος επικοινωνίας και επιλέγετε με ποιους από τους ενδιαφερόμενους θέλετε να έρθετε σε περαιτέρω επικοινωνία και να προχωρήσετε σε ανταλλαγή στοιχείων. Για τη χρήση των υπηρεσιών του theloakinita.gr απαιτείται να έχετε διαθέσιμα credits στο λογαριασμό σας. 

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του theloakinita.gr η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι πολύ απλή:

Α. Καταχώρηση αγγελίας

 1. Κάνετε εγγραφή στο site κάνοντας κλικ εδώ ή αν έχετε ήδη λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε εδώ. Κατά την εγγραφή σας λαμβάνετε δωρεάν 2 credits τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε για να επικοινωνήσετε με κάποιον ενδιαφερόμενο, είτε για να αναρτήσετε κάποια αγγελία ζήτησης.
 2. Επιλέγετε από το πάνω μενού την επιλογή "Καταχώρηση νέας αγγελίας".
 3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της αγγελίας ζήτησης, φροντίζοντας να είναι όσο πιο αναλυτικά και ακριβή γίνονται. Με την καταχώρηση της αγγελίας θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας 1 credit.
 4. Η αγγελία σας θα είναι ενεργή στο theloakinita.gr για 180 ημέρες. Θα λάβετε email ειδοποίησης σχετικά με τη λήξη της αγγελίας σας και μπορείτε να την ανανεώσετε αν η ζήτηση σας είναι ακόμα σε ισχύ.

Β. Επικοινωνία με ενδιαφερόμενο που έχει αναρτήσει αγγελία

 1. Πλοηγήστε στο site και εντοπίζετε την αγγελία ζήτησης που σας ενδιαφέρει από την ενότητα "Αγγελίες ζήτησης"
 2. Συνδέεστε ή εγγράφεστε αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό
 3. Εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας θα εντοπίσετε το κουμπί "Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον ενδιαφερόμενο". Στη σελίδα που ανοίγει πληκτρολογείτε το προσωπικό μήνυμα στον ενδιαφερόμενο και πατάτε "Αποστολή".  Με την αποστολή του μηνύματος θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας 1 credit.

Δείτε αναλυτικά πως λειτουργεί το σύστημα credits εδώ